Terima Kasih Sudi 'FOLLOW' Mr.Mama

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG !


Pencarian Harta Karun Dari Otai Ben Ashaari
Berminat klik disini....


  • mr.mama nie ayah kepada 2 orang puteri dan 1 putera
  • asal tu orang kedah, merantau ke sabah
  • amat meminati tetapi masih baru lagi dalam dunia blogger nie
  • seorang yg low profile dan amat meminati sukan memancing (hardcore la jugak)
  • tujuan jadi blogger nie adalah untuk mendalami ilmu dalam bidang nie dan berkongsi apa yang mr.mama ada serta mengambil apa yang mr.mama tiada.........
 

8 comments:

  1. slm kenal dr mimiey...

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. keep blogging ye ^_^

    salam perkenalan d cik eyqa

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan.
    (dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

    jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

    ReplyDelete
  4. salam kenal ....


    saya salah seorang dari segmen ni ...


    jenguk saya balik eyh !

    http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. okeyy..
    mr.mama akan terjah blog anda secepat mungkin.
    tqsm

    ReplyDelete
  6. salam singgah

    nice blog. sila lah melawat blog saya pula lepas ni, kat http://kidin-hut.blogspot.com

    selamat berhubung

    ReplyDelete
  7. mamat pun dh join..
    salam perkenalan..

    mamat dh ada blog baru..
    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/
    jangan lupa follow aw..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...